Itsekurin kehittäminen TOP vinkit

Itsekurin kehittäminen TOP vinkit

Tarvitset itsekuria elämässäsi selviytymiseen. Tarvitset itsekuria tavoitteisiin pääsyyn. Et voi antautua jokaisella houkutukselle mitä vastaan tulee.

Miten itsekuria sitten kehitetään? Tässä helppo prosessi

  1. Tiedosta omat heikot lenkkisi. Missä asioissa tarvitset itsekuria. Mistä tavoista sinun on päästävä pois. Mitkä asiat mitä teet eivät vie sinua kohti tavoitettasi
  2. Mieti ratkaisu. Mitä voit tehdä näille asioille. Jos tapanasi on aina viikonloppuisin ostaa irtokarkkeja kaupasta ja yrität laihduttaa, tulee sinun todennäköisesti vähentää tätä tai päästä kokonaan tavasta pois. Mikä tähän on ratkaisu? Voin kertoa sen sinulle. Elä osta karkkeja piste. Alkuun voi tuntua vaikealta, mutta ajan kanssa helpottuu. (been there done that)
  3. Ole luova ratkaisujen löytämisessä. Jos tapanasi on laittaa liian myöhään nukkumaan illalla. Ratkaisu: laita herätyskello puhelimeen illalla, joka muistuttaa, että nyt sänkyyn! Tai Jos tapanasi on ostaa kaupasta mitä sattuu heräteherkkuja, laadi selkeä kauppalista, jossa herkkuja ei ole. Etkä poikkea tästä listasta yhtään. Aivan sama mikä patukka olisi tarjouksessa tai joulusuklaat puoleen hintaan.
Takaisin blogiin